Rengjøring er mer enn bare å fjerne smuss og støv fra overflater. Det gjør også hjemmet ditt til et mer komfortabelt sted å bo, samtidig som det forbedrer helsen og sikkerheten til boarealet der du og familien din tilbringer mest tid. spille en rolle i mental helse: Ifølge en meningsmåling fra 2022 av gulvpleieprodusenten Bona, sier 90 % av amerikanerne at de føler seg mer avslappet når hjemmet deres er rent.
I løpet av de siste årene, ettersom mange av oss har trappet opp rengjøringsarbeidet som svar på COVID-19, har fordelene ved å holde hjemmene våre blitt mer tydelige.» Under pandemien har renhold blitt en viktig del av hverdagen, og raske, effektive og effektive rengjøringsrutiner er etablert," sa Leah Bradley, Bona Senior Brand Manager. "Mange av disse rutinene er fortsatt på plass, så selv om frekvensen kan reduseres, fortsetter fokuset på hvordan man rengjør."
Ettersom rutinene og prioriteringene våre endres, bør også rengjøringsmetodene våre endres. Hvis du ønsker å oppdatere rutinen din, er dette de beste rengjøringstrendene spådd av eksperter som vil gi hjem et nytt utseende i 2022.
Å redusere avfall har blitt en prioritet for mange husholdninger, og rengjøringsprodukter begynner å tilpasse seg. Cloroxs interne vitenskapsmann og rengjøringsekspert, Mary Gagliardi, peker på en økning i emballasje som bruker mindre plast og lar forbrukere gjenbruke visse komponenter. Tenk murer krukker og andre beholdere som du kan bruke flere påfyll i stedet for å kaste når løsningen går tom. For å redusere avfallet ytterligere, velg vaskbare mopphoder i stedet for engangsmopphoder, og bytt engangsrengjøringsservietter og papirhåndklær med gjenbrukbare mikrofiberkluter.
Den populære kjæledyrmani er også en pådriver for dagens renholdstrender." Med kjæledyreierskap som vokser raskt i USA og globalt, prioriteres produkter som effektivt fjerner kjæledyrhår og utendørs støv og skitt som kjæledyr kan bringe inn i hjemmene sine," sa Özüm Muharrem -Patel, senior testtekniker hos Dyson.Du kan nå finne flere støvsugere med vedlegg designet for å plukke opp kjæledyrhår og filtersystemer som fanger pollen og andre partikler som kjæledyr kan spore inni. I tillegg, med økt etterspørsel etter kjæledyrsikre løsninger, tilbyr mange merker nå flerbruksrengjøringsmidler, desinfeksjonsmidler, gulvpleieprodukter og andre rengjøringsmidler designet for lodne venner.
Folk lager stadig oftere rengjøringssettene sine med formler som er tryggere for hjemmene deres og sunnere for planeten, sa Bradley. Ifølge Bonas forskning sier mer enn halvparten av amerikanerne at de har byttet til mer miljøvennlige rengjøringsprodukter det siste året. se et skifte til planteavledede ingredienser, biologisk nedbrytbare og vannbaserte løsninger og rengjøringsmidler som er fri for potensielt skadelige ingredienser som ammoniakk og formaldehyd.
Med økningen i aktiviteter utenfor hjemmet, trenger folk rengjøringsprodukter som passer inn i deres travle timeplan. Forbrukerne vil ha raske, alt-i-ett-verktøy som gjør rengjøringen enklere og mer effektiv, sa Bradley. Innovative verktøy som robotstøvsugere og mopper , for eksempel er populære løsninger som sparer kreftene med å holde gulv rene.
For de som foretrekker å skitne på hendene, er trådløse støvsugere en praktisk løsning som er på farten og teller.»Vi opplever ofte at etter å ha byttet til en trådløs støvsuger, kan folk rengjøre oftere, men for kortere tid.» sier Muharrem-Patel. "Friheten til å kutte ledningen gjør at støvsuging føles mindre som et tidsriktig arbeid og mer som en enkel løsning for å holde hjemmet ditt rent hele tiden."
Med pandemien har det blitt en bedre forståelse av hvordan rengjøringsprodukter fungerer og et større fokus på hvordan produktene vi bruker kan påvirke helsen til hjemmene våre.» Vi ser en økende forståelse for at et produkts desinfiseringspåstand reguleres av EPA, slik at flere forbrukere ser etter EPA-registrerte produkter og ikke lenger antar at rengjøring automatisk inkluderer desinfisering eller desinfisering,” sa Gagliardi. Bevæpnet med større renholdskunnskap leser kjøpere etikettene mer nøye og velger produkter som best passer deres behov og oppfyller deres standarder for sikkerhet og effektivitet.


Innleggstid: 20. april 2022