For å sette i gang bryllupsscenene deres, vil det nye paret velge å kjøpe bryllupslys til pynt.Spesielt for venner som holder kinesisk bryllup, må stearinlys brukes.Hvordan velge bryllupslys?Hensyn til valg av bryllupslys.Skal du i tillegg velge lys til bryllupet ditt, må denne artikkelen leses nøye.Det kan være nyttig for deg!

 

Hvordan velge bryllupslys?Hensyn ved valg av bryllupslys

 

Hvordan velge bryllupslys?

1. Det første du må velge for bryllupslys er å velge riktig farge.Det knallrøde bryllupslyset er det beste.Kinesiske bryllupslys har spesielle drage- og Phoenix-lys, som kan kjøpes på bryllupsmarkedet.Størrelsen på lyset bør være større, ellers vil det se ut til at det nye parets bryllup er lite.Rødt representerer lykke, så du må velge rødt for å ønske det nye paret et velstående liv etter ekteskapet.

 

2. Velg lys laget av miljøvennlige materialer.I dag endres materialene til stearinlys mer og mer.Miljøvern har blitt et høyt respektert tema.Derfor kan stearinlys velge miljøvennlige materialer og vil ikke påvirke folk rundt dem etter å ha tent stearinlys.For å spare kostnader er noen stearinlys laget av grove materialer og har en sterk lukt etter tenning.Hvis de brukes i et bryllup, vil de miste ansikt.

 

3. Nygifte kan også velge lys med unike former.Nå er det mange slags romantiske lys med delikat duft.Du kan velge å kjøpe noen for å sette i bryllupsrommet.Sett farge på det nye huset vårt.På bryllupsnatten nyter det nye paret sin verden i det svake røde lyset.Det er veldig romantisk når de tenker på det.Stearinlys egner seg veldig godt i et slikt miljø.

 

4. Når vi velger duftlys, bør vi velge lys laget av naturlige materialer, slik som duftlys med roser, duftlys av krysantemum, duftlys med lavendel osv. Disse lysene er laget av naturlige blomsterdufter.Duften er veldig lett, men den får folk til å lukte veldig behagelig.Lysene som er plassert i bryllupsrommet bør ikke være for velduftende, ellers vil det gjøre folk svimle.

 

Hva er forholdsreglene for å velge bryllupslys?

1. Når du velger bryllupslys, bør brudeparet være oppmerksomme på lengden på lysene.Det er bedre å velge et lengre og større stearinlys, fordi mange lenker til bryllupet ikke følger den nøyaktige tiden, og det vil være en viss forsinkelse.I løpet av tidsforsinkelsen, etter at lyset er tent, vent på neste lenke.Hvis bryllupet ikke fortsettes i tide, hvis lyset er for kort mens man venter, vil lyset brenne ut i løpet av kort tid, er det ikke en spøk i bryllupet.

 

2. Vi vet alle at stearinlys er lett å deformere i varmt vær, og fargen vil endre seg.Derfor, når vi kjøper stearinlys, må vi kjøpe stearinlys med god kvalitet.Sett lyset på et kaldt sted før bryllupet, ellers er det lett å deformere.

 

Hvordan velge bryllupslys?Hensyn ved valg av bryllupslys

 

Hvordan velge bryllupslys?Slik velger du bryllupslys.Stearinlys er en av de uunnværlige dekorasjonene i bryllupet.Du bør være forsiktig når du velger dem.

https://www.un-cleaning.com/festival-candle-with-delightful-design-and-scent-for-home-party-product/


Innleggstid: 26. august 2022